PERTANDINGAN AMALAN EKSA MEMUPUK KEBERSAMAAN DAN SEMANGAT KERJA BERPASUKAN STAF ITAFoS | INSTITUTE OF TROPICAL AGRICULTURE AND FOOD SECURITY (ITAFoS)
» NEWS » PERTANDINGAN AMALAN EKSA MEMUPUK KEBERSAMAAN DAN SEMANGAT KERJA BERPASUKAN STAF ITAFoS

SERDANG : Jawatankuasa Pelaksana EKSA ITAFoS telah menganjurkan Pertandingan Amalan EKSA 2022 pada 1 September 2022 yang lalu bagi memupuk sikap tanggungjawab, kebersamaan dan semangat kerja berpasukan di kalangan warga ITAFoS melalui anugerah yang dipertandingkan.

Lima (5) kategori telah dipertandingkan iaitu Pertandingan Sudut EKSA Terbaik, Bilik Mesyuarat/Perbincangan Terbaik, Tandas Terbaik, Bilik Pegawai Terbaik (Pengurusan dan P&P) dan Ruang Kerja Terbaik (Kategori Pelaksana). Penyampaian anugerah dan sijil penghargaan telah disampaikan oleh Prof. Dr. Mohd Rafii Yusof, Pengarah ITAFoS kepada semua pemenang. Senarai pemenang adalah seperti berikut :

SUDUT EKSA TERBAIK

- Zon Pentadbiran

BILIK MESYUARAT/PERBINCANGAN TERBAIK

- Zon Pentadbiran (Bilik Perbincangan)

TANDAS TERBAIK

- Zon Pentadbiran (Tandas Wanita)

BILIK PEGAWAI TERBAIK

- PM Dr Hasliza Abu Hassim

- Dr Suriya Kumari Ramiah

- En Eddy Shahriza Jamein

RUANG KERJA TERBAIK

- Cik Nur Atika Fadhilah

- Pn Azimah Su’ut

- En Mohd Faizol Azral

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang. Diharapkan kerjasama yang diberikan dapat diteruskan oleh warga ITAFoS ke arah pembudayaan EKSA dan kecemerlangan institut.

Disediakan oleh :

Rina Mazni Musa

Pengerusi EKSA, ITAFoS

Date of Input: 09/09/2022 | Updated: 12/09/2022 | norshahmimi

INSTITUTE OF TROPICAL AGRICULTURE AND FOOD SECURITY (ITAFoS)
SXEcAA0~