Seminar Bersama Antarabangsa: Kemajuan Terkini Dalam Kebajikan Unggas | INSTITUT PERTANIAN TROPIKA DAN SEKURITI MAKANAN (ITAFoS)
» BERITA » Seminar Bersama Antarabangsa: Kemajuan Terkini dalam Kebajikan Unggas

Seminar Bersama Antarabangsa: Kemajuan Terkini dalam Kebajikan Unggas

Laboratori Produksi Haiwan Lestari dan Biodiversiti, ITAFoS telah mengadakan Seminar Bersama Antarabangsa: Kemajuan Terkini dalam Kebajikan Unggas". Seminar ini diadakan membincangkan hasil kajian terbaru kebajikan unggas di antara Laboratori Produksi Haiwan Lestari Dan Biodiversiti, ITAFoS dan Bioscience Institute, Newcastle University, UK. Seminar ini telah berlansung pada 27 Januari 2021. Seramai lapan pembentang dari Laboratori Produksi Haiwan Lestari Dan Biodiversiti, ITAFoS dan Bioscience Institute, Newcastle University, UK berkongsikan pembentangan dan perbincangan mengenai kajian terkini dalam kebajikan unggas. Lebih banyak seratus peserta dari UPM dan Newcastle University menyertai seminar ini.

Tarikh Input: 02/07/2021 | Kemaskini: 02/07/2021 | s_kumari

SXFGAAu~